Terug

Medewerker Veredeling (tijdelijk)

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een:

Medewerker Veredeling

Voor deze functie zoeken wij een tijdelijke collega van eind april tot half augustus voor vier dagen per week (woensdag vrij). Je start met de werkzaamheden op onze locatie in Hillegom. Hier ga je van eind april tot en met begin juli in de kas de afdeling lelie veredeling ondersteunen tijdens de kruisingswerkzaamheden. Je taken bestaan onder andere uit het verzamelen van stuifmeel in het gewas en het kruisen van lelies in opdracht van de veredelaar. Je werkt in deze functie nauw samen met je collega’s in de kas.
Vervolgens vertrek je begin juli tot en met half augustus naar onze locatie in Noord- Brabant, naar Wouwse Plantage, om ondersteuning te bieden bij het fenotyperen en de gewasverzorging. Deze werkzaamheden vinden buiten in het gewas plaats en bestaan uit het verzamelen van gegevens en het koppen van bloemen. De gegevens verzamel je door dagelijks door het gewas te lopen, de bloemen te tellen en bepaalde kenmerken te noteren en verwerken. Dit wissel je af met het koppen van bloemen en ziekzoeken in het gewas, wat fysiek uitdagend werk is. Op beide locaties zijn de uren afhankelijk van het weer.

Ben je beschikbaar voor een kortere periode? Geen probleem! Inzet op alleen één van de locaties is ook mogelijk.

Wie ben jij?
• Je volgt (of hebt afgerond) een HBO/ WO opleiding in een groene richting en bent geïnteresseerd in bloemenveredeling.
• Je bent zeer secuur en zelfstandig.
• Je bent flexibel; extra uren werken kan noodzakelijk zijn bij warm weer.
• Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij je?
• Een uitdagende en zeer leerzame, tijdelijke baan met prachtige producten in een gedreven team.
• Goede primaire arbeidsvoorwaarden, overnachting in de buurt van de locaties en een reiskostenvergoeding.
• Begeleiding door ervaren professionals en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ons team van specialistische collega’s leert je graag de belangrijke punten van het veredelingsvak.

Werken voor Royal Van Zanten
Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met 160 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. Naast leliebollen exporteren we tulpen, hyacinten en amaryllissen. Vanuit Hillegom zijn we actief in de verwerking, preparatie, bewaring en export van bloembollen. De kwaliteit van onze bollen en jaarrond leveringsbetrouwbaarheid wordt bepaald door de bollenteelt in onze leliekwekerijen in Wouwse Plantage (Noord- Brabant) en Rakaia, Nieuw-Zeeland. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bezoek dan snel onze website www.royalvanzanten.com voor meer informatie.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michelle van Steenvelt via 0297-387000. Je motivatie + cv kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda