Terug

Medewerker Technische Dienst

Wegens uitbreiding van het team TD zijn we op zoek naar een Medewerker Technische Dienst. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het goed onderhouden van middelen, machines, gebouwen en terreinen zodat zo min mogelijk storingen optreden. Je verricht daarvoor preventief en correctief onderhoud volgens procedures en werkafspraken. Je werkt aan interne transportsystemen, steksteekrobots en andere technische installaties.
Je bent ook lid van het team storings-en bereikbaarheidsdiensten voor de locatie Valkenburg.

Je standplaats is Valkenburg (nabij Leiden), maar je kunt incidenteel ook ingezet worden voor de andere locaties van Van Zanten Breeding in Rijsenhout. Het betreft een fulltime functie, waarbij volgens rooster ook gewerkt kan worden in de avonduren en op zaterdag.

 Wie ben jij?

 • Je hebt een technische opleiding afgerond op minimaal MBO 4-niveau met de bereidheid om aanvullende trainingen te volgen
 • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren werkervaring; ervaring in de tuinbouwsector is een plus
 • Je hebt ruime kennis van mechanische- en aandrijftechniek
 • Je hebt functionele kennis van elektrotechniek, besturingssystemen, PLC besturingstechnieken en pneumatiek
 • Je bent ambitieus en communicatief vaardig
 • Belangrijke vaardigheden zijn samenwerken, resultaatgericht, klant- en kwaliteitsgericht, nauwkeurig, proactief en verantwoordelijk zijn
 • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken (avond en zaterdag)
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur een certificaat Vorkheftruck
 • Je bent woonachtig in een straal van 25 km rondom Valkenburg (ZH)

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team. We kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling bij BPL, een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie etc.
 • We vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding belangrijk; we bieden aan elke medewerker de online trainingen van Good Habitz aan. Ook worden regelmatig je ontwikkeling en persoonlijke doelen besproken, en kan Royal Van Zanten bijdragen aan trainingen en opleidingen, zowel intern als extern.
 • Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct. Na een gedegen inwerkprogramma draag je zelf verantwoordelijkheid voor jouw taken, uiteraard in samenwerking met collega’s en je team.

 

Geïnteresseerd? Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Karel Nieuwland, Hoofd TD; hij is te bereiken via 06 83490564.

Wil je solliciteren? Mail je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@royalvanzanten.com

 

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
 • Voeg hier je motivatie toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
 • Voeg hier je CV toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Over werken bij Royal Van Zanten

“Voor innovaties in teelt en veredeling bent u bij Royal Van Zanten aan het juiste adres. Wij denken met u mee en beoordelen uw product met zorg en aandacht.”

Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten

“In ons laboratorium in Rijsenhout werk ik met een team onderzoekers aan de verbetering van rassen door kwaliteitscontroles, nieuwe kiemtechnieken en DNA-onderzoek.”

Wim Rook, Hoofd Laboratorium

“Trots ben ik op onze nieuwe Potbouvardia – een verfijnde plant uit onze eigen veredelingskeuken met veel sierwaarde. Door intensieve samenwerking met de kweker is deze potplant inmiddels in vier kleuren beschikbaar op de markt.”

Harry van Straalen, Teamleider Veredeling

“Het mooie van werken bij Royal Van Zanten is dat ik kansen krijg om de belangen van kweker, handel en veredelaar bij elkaar te brengen en iedereen deel uitmaakt van de ontwikkeling en het verkoopproces. Samenwerking in de keten is voor de toekomst enorm belangrijk.”

Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten

“Royal Van Zanten heeft mij de kans gegeven om opleidingen te volgen en door te groeien naar veredelaar. Inmiddels ben ik vijf jaar veredelaar en zie ik mijn eerste resultaten van mijn hand…en hier ben ik erg trots op.”

Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten

“Het werken bij Royal Van Zanten is leuk door de verschillende bloemen en planten. Na een aantal werkzame jaren op een andere afdeling, werk ik nu alweer drie jaar op de veredelingsafdeling van de Lelie. Royal Van Zanten geeft mij alle ruimte om te groeien.”

Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling
Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten
Wim Rook, Hoofd Laboratorium
Harry van Straalen, Teamleider Veredeling
Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten
Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten
Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling