Terug

HR medewerker

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

 

Om onze afdeling Personeel &  Organisatie verder te versterken zijn wij op zoek naar een HR medewerker voor 20-24 uur per week.

Ben jij op zoek naar een een brede functie op het gebied van HR-processen? Heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie? Dan hopen we snel kennis te maken met jou!

 

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan HR processen en de personeelsadministratie. Je gaat je onder andere bezig houden met zaken als verzuim, arbo, communicatie, opleidingen en salarisverwerking. Je ondersteunt het recruitmentproces en zorgt voor een professionele on-boarding van nieuwe medewerkers. Je bent een vraagbaak voor je collega’s over o.a: arbeidsvoorwaarden, personeelsregelingen, etc.

Je werkplek is op ons hoofdkantoor in Rijsenhout (N-H).

 

Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt.

Je bent nauwkeurig en voert taken zorgvuldig uit. Je bent discreet en kan omgaan met vertrouwelijke gegevens. Daarbij werk je zelfstandig en weet je prioriteiten te stellen. Eén van onze kernwaarden is Elke dag beter, dat houdt in dat je kritisch naar jezelf en de werkzaamheden kunt kijken om zo verbeteringen door te voeren en een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van onze processen en systemen. Verder herken je jezelf in ons ambitieniveau. Je levert op die manier een bijdrage aan de ontwikkeling van onze organisatie en geeft tegelijkertijd vorm aan je loopbaan binnen ons bedrijf.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

 • over HBO werk- en denkniveau beschikken
 • een relevante HRM opleiding afgerond hebben
 • ervaren zijn met het Officepakket (m.n. Word, Excel en Outlook)
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheersen, zowel schriftelijk als mondeling
 • beschikken over redactionele vaardigheden en in staat zijn op een pakkende manier te communiceren met medewerkers en management
 • ervaring hebben met HR werkzaamheden
 • affiniteit met digitale applicaties hebben

 

Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal Van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken.

We bieden je de mogelijkheid om een in internationale omgeving te werken. Royal Van Zanten heeft locaties op meerdere continenten, en de stekken en planten worden wereldwijd verkocht.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.

 

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met onze afdeling P&O via: 0297- 387000.

 

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
 • Voeg hier je motivatie toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
 • Voeg hier je CV toe.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda