Terug

Financieel administratief medewerker

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een:

Financieel administratief medewerker 

De Financieel administratief medewerker die wij zoeken is niet alleen mede verantwoordelijk voor de financiële administratie van de hoofdvestiging in Nederland, maar stemt ook de intercompany saldi af met de dochterondernemingen in Nieuw-Zeeland en Australië.

Jouw verantwoordelijkheden:
• Verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie.
• Bijwerken en aanleveren van diverse rapportages.
• Verwerken van in- en verkoopfacturen.
• Betaalopdrachten voorbereiden.
• Verwerken van bankmutaties.
• Ondersteunen bij accountantscontroles.

In deze fulltime functie rapporteer je direct aan de financieel manager. Het team bestaat uit 4 gedreven en ervaren collega’s.

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde financiële opleiding (MBO+).
• Je hebt 5-10 jaar boekhoudkundige werkervaring.
• Goede kennis van MS office programma’s. Kennis van Navision is een pré.
• Je werkt secuur en gestructureerd.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende en afwisselende baan bij een internationaal bedrijf met prachtige producten en gedreven collega’s. Het kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in Hillegom en is door het naastgelegen treinstation, uitstekend bereikbaar met het OV.
Van Zanten heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgend uit de cao Glastuinbouw. Denk aan collectieve zorgverzekering, bedrijfsfysiotherapie, personeelsuitjes en fietsplan.

Daarnaast staan we bekend om onze aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en genieten collega’s van een persoonlijk opleidingsbudget. We stimuleren eigen inbreng en initiatief. Onze bedrijfscultuur is no-nonsense, open en direct.

Werken voor Royal Van Zanten
Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met 160 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. Naast leliebollen exporteren we tulpen, hyacinten en amaryllissen. Vanuit Hillegom zijn we actief in de verwerking, preparatie, bewaring en export van bloembollen. De kwaliteit van onze bollen en jaarrond leveringsbetrouwbaarheid wordt bepaald door de bollenteelt in onze leliekwekerijen in Nederland en Nieuw-Zeeland.

Geïnteresseerd?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Elias Meijboom, Financieel Manager, via: 0297-387000. Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda