Terug

Directiesecretaresse / Secretarieel Medewerker

Wij zoeken voor onze locatie in Rijsenhout een:

Directiesecretaresse / Secretarieel Medewerker
(Voor 20-26 uur, verdeeld over minimaal 4 dagen per week)

In deze uitdagende en afwisselende baan ondersteun je enerzijds de Algemeen Directeur -en in voorkomende gevallen de andere directieleden- op secretarieel gebied en ben je anderzijds de spin-in-het-web daar waar het gaat om de organisatie van onze interne evenementen en bijeenkomsten.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:
– Zorgdragen voor juist en adequaat agendabeheer, o.a. middels het aanbrengen en bewaken van structuur en logica en het daarbij stellen van de juiste prioriteiten
– Plannen en organiseren van vergaderingen en meetings met interne en externe partijen
– Het screenen van binnenkomende telefoongesprekken en email op urgentie en zorgdragen voor een correcte afhandeling met in acht neming van de benodigde discretie
– Het verzorgen van allerhande correspondentie, zoals brieven, mail en het notuleren van vergaderingen
– Het organiseren van interne evenementen, zoals personeelsbijeenkomsten, jubilea, etc.- Optreden als host(ess) bij de ontvangst van (internationale) gasten
– Daar waar nodig het ondersteunen van de p&o afdeling, bijv. bij het voorbereiden van de maandelijkse payroll, het assisteren bij dossierbeheer en het verwerken van gegevens in de personeelsadministratie

Wij vragen
– Een relevante opleiding op MBO / HBO niveau, bij voorkeur in een secretariële richting
– Minimaal een aantal jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
– Kunnen schakelen tussen deeltaken zonder het overzicht te verliezen
– Vaardig op het gebied van het juist en efficiënt notuleren van vergaderingen
– Representatief, stressbestendig, flexibel, dienstverlenend en pro actief
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
– Goede kennis van MS Office

Wij bieden
We kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname in het sectorpensioenfonds (BPL), een fietsenplan, collectieve zorgverzekering (optioneel), bedrijfsfysiotherapie etc.
We vinden persoonlijke ontwikkeling en opleiding zeer belangrijk; iedere medewerker mag de online trainingen van Good Habitz volgen. Ook worden regelmatig je ontwikkeling en persoonlijke doelen besproken, en kan Royal Van Zanten bijdragen aan relevante trainingen en opleidingen, zowel intern als extern.
Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.

Interesse?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen de afdeling P&O, telefoon: 0297 – 38 70 00.
Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je per email richten aan: sollicitatie@royalvanzanten.com.

Werken voor Royal Van Zanten
Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in de vermarketing met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant en Statice, het bolgewas Lelie en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant en Multiflora. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Over werken bij Royal Van Zanten

“Voor innovaties in teelt en veredeling bent u bij Royal Van Zanten aan het juiste adres. Wij denken met u mee en beoordelen uw product met zorg en aandacht.”

Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten

“In ons laboratorium in Rijsenhout werk ik met een team onderzoekers aan de verbetering van rassen door kwaliteitscontroles, nieuwe kiemtechnieken en DNA-onderzoek.”

Wim Rook, Hoofd Laboratorium

“Trots ben ik op onze nieuwe Potbouvardia – een verfijnde plant uit onze eigen veredelingskeuken met veel sierwaarde. Door intensieve samenwerking met de kweker is deze potplant inmiddels in vier kleuren beschikbaar op de markt.”

Harry van Straalen, Teamleider Veredeling

“Het mooie van werken bij Royal Van Zanten is dat ik kansen krijg om de belangen van kweker, handel en veredelaar bij elkaar te brengen en iedereen deel uitmaakt van de ontwikkeling en het verkoopproces. Samenwerking in de keten is voor de toekomst enorm belangrijk.”

Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten

“Royal Van Zanten heeft mij de kans gegeven om opleidingen te volgen en door te groeien naar veredelaar. Inmiddels ben ik vijf jaar veredelaar en zie ik mijn eerste resultaten van mijn hand…en hier ben ik erg trots op.”

Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten

“Het werken bij Royal Van Zanten is leuk door de verschillende bloemen en planten. Na een aantal werkzame jaren op een andere afdeling, werk ik nu alweer drie jaar op de veredelingsafdeling van de Lelie. Royal Van Zanten geeft mij alle ruimte om te groeien.”

Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling
Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten
Wim Rook, Hoofd Laboratorium
Harry van Straalen, Teamleider Veredeling
Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten
Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten
Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling