Terug

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Ben jij de spil tussen onze klant en productie en planning? Zorg jij dat de orderflow vanaf order tot aflevering soepel verloopt? Dan is er op de afdeling Customer Service plaats voor jou!

 

Jouw verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het juist, soepel en vlot laten verlopen van de orderflow van binnenkomst van de order tot aan het versturen van het plantmateriaal. Je bent gesprekspartner voor nationale en internationale klanten en agenten over orders en leveringen. Je hebt veelvuldig contact met je collega’s van planning, productie en sales, om een goede planning en prognose te bewaken. Daarbij zorg je voor een accurate administratie van alle gegevens in het ERP pakket Navision.

Je bent onderdeel van een team met 9 collega’s, wat betekent dat je elkaar ondersteunt en vervangt waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Customer Service.

De standplaats is Rijsenhout, onder de rook van Schiphol. Het betreft een fulltime functie.

 

Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt. Je deelt onze kernwaarden: royal, passie, elke dag beter, kwaliteit en ambitie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt kritisch meedenken en goed prioriteiten stellen. Je denkt oplossingsgericht en bent klant- en resultaatgericht.

 

Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

  • een werk- en denkniveau hebben op MBO/HBO niveau, verkregen door opleiding en ervaring
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheersen op zakelijk niveau
  • beheersing van de Duitse taal is een pré
  • Je bent vaardig met digitale applicaties en tools (zoals MS Office, ERP en CRM systemen)

Ervaring is meegenomen, maar ook voor starters is dit een uitdagende functie.

 

Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

NewGen is een actieve community voor onze jongere medewerkers. Naast elkaar inspireren en uitdagen, is er ook aandacht voor sociale activiteiten.

Fun&Pride biedt voor elke medewerker sociale en sportieve activiteiten met een samenbindend karakter, zodat er ook tijd is voor onderling contact, plezier en ontspanning.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier en een avontuur maken. We bieden je de mogelijkheid om in een internationale omgeving te werken.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioen bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.

 

Ben je enthousiast? We horen graag van je. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicitatie@royalvanzanten.com. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Sandra Poot, manager Customer Service. Je kunt haar bellen op 06 23327732.

 

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Over werken bij Royal Van Zanten

“At our lab in Rijsenhout I work with a team of researchers on improving varieties by means of quality controls, new germination techniques and DNA research.”

Wim Rook, Head of Laboratory

“Royal Van Zanten has given me the opportunity to take courses and qualify as a breeder. I’ve been a breeder for five years now and I’m beginning to see the first results of my labour... and I’m very proud of them."

Dave Geerlings, Breeder

"Our products bring smiles to people's faces"

Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda

“I really enjoy working for Royal Van Zanten because of the many flowers and plants here. After a few years in the Gladiolus department, I have now been working in the Lily breeding department for three years. Even without specialist training, Royal Van Zanten is giving me plenty of opportunities to grow.”

Adriaan Zweemer, Assistant Breeder

"We are passionate about happiness, flowers and plants are a ‘feel-good-business’."

Pieter Huys, Manager Finance, Uganda
Wim Rook, Head of Laboratory
Dave Geerlings, Breeder
Jamada Bwambale, Team Leader, Mukono Uganda
Adriaan Zweemer, Assistant Breeder
Pieter Huys, Manager Finance, Uganda