Terug

Area Export Manager Azië

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een winstgevende omzet van onze producten in onder andere Japan, Maleisië, Korea, China en India. Hiertoe stel je markt- en verkoopplannen op en draag je zorg voor de uitvoering daarvan conform onze internationale strategie. Je houdt daarbij marktontwikkelingen scherp in de gaten, maakt naar aanleiding daarvan markt- en concurrentie analyses en vertaalt deze naar de juiste acties. Verder onderhoud je  een netwerk van klanten, agenten en distributeurs en bouwt dit verder uit. Daarbij participeer je ook in internationale strategische projecten en lever je daar een actieve bijdrage aan.

In deze fulltime functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Snijproducten Internationaal.
Je standplaats is Rijsenhout.

Wie ben jij?
– Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld verkregen door een studie aan de HAS of een HEAO-CE opleiding.
– Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een internationale B2B verkoop of export-sales omgeving in de glastuinbouw. Ervaring met verkoop in sierteeltproducten is een duidelijke pré.
– Verder ben je resultaat- en klantgericht en combineer je zelfstandigheid met zelfinitiatief en drive.
– Je beheerst zowel de Engelse als de Nederlandse taal uitstekend en bij voorkeur tevens een tweede vreemde taal.
– Veelvuldig reizen is onderdeel van de functie en het is dan ook voor jou mogelijk om gemiddeld ongeveer 12 weken per jaar van huis te zijn.

Wat bieden wij je?
– Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
– Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
– Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.

Geïnteresseerd?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jan de Boer, Directeur Verkoop & Marketing, telefoon: 06 13384728.

Wil je solliciteren?
Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com

Werken voor Royal Van Zanten
Van Zanten Breeding B.V. is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen we door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creëren in veredelings- en vermeerderingstechnologie en door intensieve samenwerking in de vermarketing met partners in de keten. Samen ontwikkelen we nieuwe soorten en variëteiten en verbeteren we bestaande rassen binnen onze hoofdproducten. Dat zijn de snijgewassen Alstroemeria, Bouvardia, Chrysant, Freesia en Statice, en de potproducten Aster, Celosia, Chrysant, Colorita®, Multiflora en Bellevardia. We leveren dit uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Over werken bij Royal Van Zanten

“In ons laboratorium in Rijsenhout werk ik met een team onderzoekers aan de verbetering van rassen door kwaliteitscontroles, nieuwe kiemtechnieken en DNA-onderzoek.”

Wim Rook, Hoofd Laboratorium

“Trots ben ik op onze nieuwe Potbouvardia – een verfijnde plant uit onze eigen veredelingskeuken met veel sierwaarde. Door intensieve samenwerking met de kweker is deze potplant inmiddels in vier kleuren beschikbaar op de markt.”

Harry van Straalen, Teamleider Veredeling

“Het mooie van werken bij Royal Van Zanten is dat ik kansen krijg om de belangen van kweker, handel en veredelaar bij elkaar te brengen en iedereen deel uitmaakt van de ontwikkeling en het verkoopproces. Samenwerking in de keten is voor de toekomst enorm belangrijk.”

Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten

“Royal Van Zanten heeft mij de kans gegeven om opleidingen te volgen en door te groeien naar veredelaar. Inmiddels ben ik vijf jaar veredelaar en zie ik mijn eerste resultaten van mijn hand…en hier ben ik erg trots op.”

Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten

“Het werken bij Royal Van Zanten is leuk door de verschillende bloemen en planten. Na een aantal werkzame jaren op een andere afdeling, werk ik nu alweer drie jaar op de veredelingsafdeling van de Lelie. Royal Van Zanten geeft mij alle ruimte om te groeien.”

Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling
Wim Rook, Hoofd Laboratorium
Harry van Straalen, Teamleider Veredeling
Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten
Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten
Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling