Terug

Technische- en Allround medewerkers Nieuw- Zeeland

Heb je een TUSSENJAAR of ben je (net) AFGESTUDEERD?
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Van Zanten Flowerbulbs NIEUW-ZEELAND  is op zoek naar:

  • Technische medewerkers
  • Allround medewerkers

 

die ons team fulltime komen versterken in Nieuw- Zeeland.
De allround medewerkers voeren alle voorkomende werkzaamheden uit gericht op het verwerken van ons product lelie (plantgoed, bloembollen en schubbollen) en het exporteren van de leliebloembollen. De technische medewerkers richten zich naast alle voorkomende werkzaamheden op het technisch onderhoud aan de diverse machines en productielijnen.
Na de werkzaamheden in Nieuw- Zeeland bieden wij je de mogelijkheid om na terugkomst in Nederland van november tot en met januari te komen werken in de lelieverwerking bij onze vestiging in Hillegom. De werkzaamheden in Nederland komen overeen met de verwerkingswerkzaamheden in Nieuw-Zeeland. Voor de technische medewerkers bieden wij vervolgens nogmaals aansluitend van februari tot en met april technische werkzaamheden aan in Nieuw- Zeeland. Deze werkzaamheden zijn gericht op het klaarmaken van de diverse machines en productielijnen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ook de allround medewerkers bieden wij nogmaals de kans om terug te keren naar Nieuw- Zeeland om nog een seizoen mee te werken vanaf mei.

Het vaste team in Nieuw- Zeeland bestaat uit acht medewerkers waarvan vier Nederlanders. Tijdens de pieken wordt het team ondersteund door ruim 140 seizoensmedewerkers. Je werkt maximaal drie maanden aaneengesloten. In de weekenden heb je alle tijd om Nieuw- Zeeland te leren kennen. Probeer na je dienstverband zeker langer te blijven om nog meer van dit prachtige land te ontdekken! Standplaats van de functie is Rakaia.

Wie ben jij?
– Je spreekt Engels
– Je hebt een ‘hands on’ werkhouding en bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken
– Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht
– Heftruckervaring + certificaat en leidinggevende capaciteiten zijn een pré
– Voor de technische functies is een MBO opleiding richting techniek een vereiste

Wat bieden wij je
– Goede primaire arbeidsvoorwaarden
– Informatie over het regelen van je reis naar Nieuw- Zeeland en de accommodaties nabij het bedrijf
– Transfer van en naar de luchthaven van Christchurch
Bij een terugkeer naar Nieuw- Zeeland een vergoeding van het visum en ticket
– Een fantastische ervaring!

Werken voor Royal Van Zanten
Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met meer dan 150 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Door continu te innoveren in veredeling en techniek heeft Royal Van Zanten een belangrijke positie in de internationale markt van bloembollen, snijbloemen en potplanten. Onderdeel van Royal Van Zanten is Van Zanten Flowerbulbs. Wij veredelen, selecteren, produceren en verhandelen bloembollen. Onze hoofdgewassen zijn lelie en tulp. Van Zanten Flowerbulbs heeft twee leliekwekerijen, één op het noordelijk halfrond (Wouwse Plantage, Nederland) en één op het zuidelijk halfrond (Rakaia, Nieuw- Zeeland). Door de elkaar opvolgende groeiseizoenen zijn wij hierdoor het hele jaar verzekerd van vers uitgangsmateriaal. Uit onze eigen veredeling worden jaarlijks nieuwe exclusieve lelierassen aan ons assortiment toegevoegd. Het wereldwijde netwerk van klanten ontvangt hierdoor producten met een hoge kwaliteit en service.

Wil je solliciteren?
Sollicitaties met cv en visa details kunnen gericht worden aan Cees Prins (General manager NZ) via: flowerbulbs.nz@royalvanzanten.com.

Klik hier om te solliciteren met ons formulier
  • Voeg hier je motivatie toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Voeg hier je CV toe.
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Over werken bij Royal Van Zanten

“Voor innovaties in teelt en veredeling bent u bij Royal Van Zanten aan het juiste adres. Wij denken met u mee en beoordelen uw product met zorg en aandacht.”

Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten

“In ons laboratorium in Rijsenhout werk ik met een team onderzoekers aan de verbetering van rassen door kwaliteitscontroles, nieuwe kiemtechnieken en DNA-onderzoek.”

Wim Rook, Hoofd Laboratorium

“Trots ben ik op onze nieuwe Potbouvardia – een verfijnde plant uit onze eigen veredelingskeuken met veel sierwaarde. Door intensieve samenwerking met de kweker is deze potplant inmiddels in vier kleuren beschikbaar op de markt.”

Harry van Straalen, Teamleider Veredeling

“Het mooie van werken bij Royal Van Zanten is dat ik kansen krijg om de belangen van kweker, handel en veredelaar bij elkaar te brengen en iedereen deel uitmaakt van de ontwikkeling en het verkoopproces. Samenwerking in de keten is voor de toekomst enorm belangrijk.”

Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten

“Royal Van Zanten heeft mij de kans gegeven om opleidingen te volgen en door te groeien naar veredelaar. Inmiddels ben ik vijf jaar veredelaar en zie ik mijn eerste resultaten van mijn hand…en hier ben ik erg trots op.”

Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten

“Het werken bij Royal Van Zanten is leuk door de verschillende bloemen en planten. Na een aantal werkzame jaren op een andere afdeling, werk ik nu alweer drie jaar op de veredelingsafdeling van de Lelie. Royal Van Zanten geeft mij alle ruimte om te groeien.”

Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling
Sjoukje Heimovaara, CEO Royal van Zanten
Wim Rook, Hoofd Laboratorium
Harry van Straalen, Teamleider Veredeling
Jeroen Meeder, Area Exportmanager Potplanten
Dave Geerlings, Veredelaar Potchrysanten
Adriaan Zweemer, Algemeen Medewerker Veredeling