Terug

Veelzijdig Signum

Met haar groene accenten in het hart en witte kleur is oriental lelie Signum een oogstrelende bloem en een favoriet onder bloemisten. Het is alweer tien jaar geleden dat deze prachtige lelie voor het eerst op de markt verkrijgbaar was. Mede door de gepassioneerde telers en de enthousiaste exporteurs is Signum nog steeds zeer succesvol in de markt en een ‘must have’ in eenieders assortiment. Dit is reden voor een feestje!

Uniek en veelzijdig

Signum is een veelzijdige oriental lelie: ze is prachtig in haar eentje, maar doet het ook goed in een boeket of bloemenarrangement. Vanwege haar opstaande bloemen en mooie bloemvorm valt Signum op. Haar sereen witte kleur, groene accenten in het hart en de contrasterende kleur van stamper en meeldraden, maken haar makkelijk te combineren met andere bloemen. Zo kan haar groene hart benadrukt worden door haar alleen te combineren met blad of ervoor gekozen worden om haar te laten knallen tussen gekleurde bloemen. Waar ook voor gekozen wordt, Signum straalt!

Maakt het leven van de bloemist makkelijk

Haar uiterlijk heeft ze dus mee, daarnaast maakt ze het leven van de bloemist makkelijk. Want deze schoonheid is ook nog eens hartstikke sterk en het hele jaar beschikbaar.

Inspiratie

Om jou met Signum te inspireren zul je op deze pagina het gehele jaar door verwend worden met verassende Signum creaties.

Inspiratie 1: Feest met Signum

 

Inspiratie 2: DIY met Signum Lelies

Meer inspiratie