Celosia Wild groeit wild en weelderig met opvallende donkerroze pluimen; puur natuur. Perfect om instant kleur toe te voegen aan je tuin, terras en balkon!

Musthave
De verleidelijke roze kleur maakt van Celosia Wild een echte musthave. De donkerroze pluimen zijn verspreid over de hele plant, wat de natural look van deze plant nog eens versterkt. Celosia Wild sluit daarmee ook naadloos aan bij de laatste tuintrends, waarbij de natuur vrij spel krijgt in de tuin. Wat houdt je tegen? Maak het wild en weelderig!

Puur natuur geteeld
Ook de teelt van Celosia Wild is puur natuur. Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef kweekt deze Celosia zonder gebruik van gas; de plant gedijt goed bij een lage temperatuur. Ook worden er geen middelen gebruikt om de groei te sturen. Celosia Wild groeit zoals de natuur het heeft bedoeld.

Celosia Wild is verkrijgbaar in potmaat 19, een handig formaat om snel en makkelijk een kleurrijke sfeer te creëren in de buitenruimte.

Bekijk het concept op; Celosia ‘Wild’ of neem voor meer informatie over beschikbaarheid voor de handel, retail en tuincentra contact op met de kweker: Ammerlaan-Sosef

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 8x per jaar inspiratie, tips, fotografie en meer…