Terug

MUM District

Potchrysanten (MUMS)  zijn verkrijgbaar in een brede range van kleuren, bloemvormen en bloemgroottes. Deze diversiteit betekent dat er altijd een geschikte MUMis voor elk moment en iedere dag, passend bij diverse interieurstijlen en bij alle persoonlijke stijlen. Koop ze als een cadeau of verwen jezelf.

MUMS zijn de trend
Hoe bijzonder zijn MUMS? Ze zijn bijzonder uniek! MUMS zijn bloeiende planten die zowel binnen als buiten thuis voelen. Ben je uitgenodigd voor een etentje en weet je niet wat mee te nemen? Koop MUMS! Ben je een bruiloft aan het plannen en zoek je een arrangement met puur witte bloemen? Gebruik MUMS! Maak je onverwachts een bijzonder aangenaam moment mee of ben je aan het dromen van een geweldige trip? Koop MUMS! Ben je op zoek naar een uitdaging, plezier of avontuur? Beleef MUMS!

Een streng selectieproces van MUMS
Als je een MUM bent, kom je niet zomaar op ons menu te staan. Al onze MUMS worden beoordeeld door een strenge jury bestaande uit MUM professionals en een panel van MUM consumenten. Alleen als beide groepen overtuigd zijn van de plant kwaliteit, bloemvorm en kleuren en als de plant z’n kwaliteit behoud, zal deze worden toegevoegd als nieuwe MUM aan ons menu.

Bekijk hier ons MUM District menu.